ADIYAMAN / GERGER - Ağaçlı İlkokulu

Ağaçlı İlkokulu

ADIYAMAN Gerger Ağaçlı Köyü
Vizyon
Vizyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında paylaşımcı yönetim ve sürekli gelişim anlayışıyla paydaşlarının beklentilerine cevap veren, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden özgün, etkili ve nitelikli okul olmaktır.
Misyon
Vatanını milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, demokratik düşünceye sahip, insan haklarına saygılı, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendini ifade eden, kendine güvenen, bilinçli nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi, tüm personelimizi okulumuzda çalışmaktan, tüm öğrencilerimizi okulumuzda eğitim öğretim görmekten memnun etmeyi kendimize görev kabul ediyoruz.
Öğretim Şekli :Tam gün Eğitim
08.30-13.40
Merkezi Sistem(Kalorifer)
Ulaşım
Okulumuz Ağaçlı köyü yerleşkesinde bulunmaktadır.Okulumuzun 3 katlı 11 daireli lojmanı mevcuttur.Merkezi sistemle ısıtılmaktadır.Öğretmenlerimiz Kahta ilçesinden özel servisle ulaşımlarını sağlamaktadırlar.Ayrıca köyde kalan öğretmenlerimizde var.
Özel Servis bulunmaktadır.
Ağaçlı köyü Gerger/Adıyaman
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Gerger ilçe merkezine 24,3 km uzaklıkta. Kahta ilçe merkezine 54,4 km uzaklıkta. Adıyaman il merkezine 99,2 km uzaklıkta.